Gezichtsbehandeling

Guasha Gezichtsbehandelingen

Deze ontspannende behandelingen met zachte techniek heeft als doel om de energie-doorstroming, de doorbloeding en de lymfe-circulatie in gezicht te verbeteren.

Tevens zorgt de behandeling voor een verbetering van de gezichtshuid, betere collageen-productie en het verwijderen van afvalstoffen en toxines.

Een gezichtsbehandeling d.m.v. Guasha is niet alleen geschikt als een ontspanning of als een schoonheidsbehandeling maar is ook werkzaam bij diverse hoofd- en gelaatsklachten, zoals kaakklemmen, tandenknarsen, spanningshoofdpijn.

U kunt kiezen uit:
– De Klassieke gezichtsbehandeling.
– The Whole Shabang gezichtsbehandeling.

– Duo-behandeling.

Klassieke Guasha gezichtsbehandeling

Deze behandeling wordt gedaan met warmte doeken, massage technieken, guasha olie en 2 stenen. Door de juiste zones en meridiaanpunten te volgen geeft het veel effect in zijn eenvoud.

De behandeling duurt circa 50 minuten.

The Whole-Shabang Guasha gezichtsbehandeling

Ga voor ultieme ontspanning met deze uitgebreide guasha gezichtsbehandeling! Met diverse technieken en stenen wordt deze behandeling naar een hoger level getild.

Door de juiste zones en meridiaan-punten te volgen geeft het veel effect in zijn eenvoud.

De behandeling duurt circa 90 minuten.

Duo-gezichtsbehandeling

Gezellig met z’n twee├źn tegelijk genieten en ontspannen! Leuk om als cadeau te geven of te krijgen.

Duo-gezichtsbehandelingen zijn beschikbaar vanaf 10 januari in onze praktijk in Vitality Center aan de Latensteinseweg 21 te Tiel.

Onze gezichtsbehandelingen worden gegeven door Susy-Ann en Jenny. Informeer naar de beschikbare datums.

Boek nu een guasha behandeling bij Guasha Therapie Tiel en ervaar deze prachtige techniek! Misschien wilt u meer informatie of heeft u andere vragen. Neem gerust contact met ons op…

Contact
close slider